Tilaisuuden materiaalit
Pohjois-Savo – Euroopan maukkain maakunta 2020-2021
Henna Lehikoinen, TKI-asiantuntija, projektipäällikkö ja Hannaleena Uhlback-Ropponen, TKI-asiantuntija, projektipäällikkö, Savonia AMK
Pohjois-Savo on juhlinut European Region of Gastronomy Kuopio 2020-2021 –tunnustuksen myötä Euroopan maukkaimpana maakuntana. Miten ruokamatkailua on rakennettu Kuopion seudulla ERG-hankekokonaisuudessa ja miten alue on hyötynyt tunnustuksesta?
Oulu2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki ja Arctic Food Lab
Piia Rantala-Korhonen, johtaja, Oulu2026
Kansainväliset mahdollisuudet
Millainen on hyvä hankehakemus?
Saija Tikkanen, projektipäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan liitto
Yhteistyö kansainvälisissä verkostoissa – S3P Agri-Food/Traceability and Big Data,
Marja-Liisa Järvelä, hankekoordinaattori, ProAgria Oulu
Elintarvikeketjun kehittäminen kv-verkostojen ja kv-rahoitusten avulla Yrityspuheenvuoro, Matti Tikanmäki, Probot
Tilaisuuden järjestivät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan liiton EAKR-rahoitteinen Kanves-hanke, ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen -hanke sekä Oulun kaupunki/Oulu2026.
Lisätiedot:
Saija Tikkanen, projektipäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan liitto, +358 40 685 4044, saija.tikkanen@pohjoispohjanmaa.fi
sekä nettisivuilta: KANVES-hanke