Ruoka- ja elintarvikealan yrittäjä ja alan toimija – tervetuloa ruokaverkoston yhteiseen tapaamiseen Ouluun 2.11 klo 12-16!
Ruokamatkailussa on mahdollisuuksia! Tule kuulemaan yrityksien ja hanketoimijan puheenvuorot ruokamatkailun teemasta. Tapaaminen sisältää ruokamatkailun strategian työpajan, jossa pääset tuomaan oman näkemyksesi Suomen Ruokamatkailustrategian 2020-2028 päivitykseen. Lisäksi tilaisuus sisältää verkostoitumishetken. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu erityisesti ruokaverkoston toimijoille.
Alustava ohjelma
12.00 Tervetuloa / Pohjois-Pohjanmaan liitto
12.05 EUSBSR Tourism PAC-hankkeen esittely / Anna-Maija Toivonen, Pohjois-Pohjanmaan liitto
12.15 KV-hankkeen esittely (tarkemmat tiedot vahvistuvat pian)
12.30 Työpaja:
Näkemyksemme Suomen Ruokamatkailustrategian 2020-2028 päivitykseen. / Ruokamatkailun projektipäälliköt Sini Garam ja Kristiina Adamsson, Haaga-Helia amk, Hungry for Finland
- Miten Pohjois-Pohjanmaan tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailustrategiassa 2020-2028?
- Pohjois-Pohjanmaasta yksi kansallisista ruokamatkailun ydinalueryhmistä?
- Mitkä ovat alueemme vahvuudet, unelmat, toimenpiteet ja painopisteet?
Kahvit työpaja lomassa
15.00 Yrityspuheenvuorot
Juha Kolehmainen / General Manager / Scandic Oulu City & Scandic Oulu Station
Hiljaisen kansan niittykahvila / Yrittäjä Ritva Huttunen
15.40 Verkostoitumista
16.00 Tilaisuus päättyy
Voit osallistua Ravintola Rauhalassa (Mannenkatu 4) Oulussa paikan päällä tai verkkovälitteisesti. Voit ilmoittautua mukaan täältä 25.10.mennessä. Tervetuloa!